Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Διαγωνισμός φωτογραφίας - Λήξη και αποτελέσματα

 Σχεδόν από την αρχή της χρονιάς διοργανώθηκε διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα : "Χαμογελούσε η Θάλασσα και το Βουνό θωρούσε". Παρόλο που η λήξη του διαγωνισμού ορίστηκε αρχικά στα τέλη Φεβρουαρίου, δόθηκε παράταση καθώς υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές του σχολείου. Έτσι η λήξη συμμετοχής ορίστηκε στην έναρξη των διακοπών του Πάσχα.


Οι φωτογραφίες του διαγωνισμού εκτέθηκαν στο ισόγειο χώρο του σχολείου.





Μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία και στις κατηγορίες Φωτογραφίες Μαθητών και Φωτογραφίες Καθηγητών αναδείχθηκαν οι παρακάτω συμμετοχές:

Στην πρώτη κατηγορία, ισοβάθμησαν δύο φωτογραφίες της μαθήτριας της Γ' τάξης Τσιντσιφάκη Αφροδίτης. ενώ στη δεύτερη αναδείχθηκε συμμετοχή της Διευθύντριας Ελένης Λέττα.





Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας φαίνονται στα παρακάτω γραφήματα:




Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίστηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας και από την παλαιά μας μαθήτρια και απόφοιτη Σχολής Καλών Τεχνών Ευαγγελία Καραστέργιου που δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και πρόκληση! Την ευχαριστούμε θερμά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...