Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ηχητικό μήνυμα-διαφημιστικό ραδιοφωνικό σποτ για το αλκοόλ από το Α3

Οι μαθητές του Α3 του ΓΕΛ Αρναίας στο μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας με θέμα "Πίνω και γλεντώ... μα ποτέ δεν οδηγώ!" δημιούργησαν μεταξύ άλλων και δύο Ηχητικά μηνύματα-διαφημιστικά ραδιοφωνικά σποτ.

Με τη βοήθεια του προγράμματος Audacity ηχογράφήσαν ένα ηχητικό μήνυμα για μία ραδιοφωνική εκπομπή. Το σποτ θα ενσωματωθεί στην εκπομπή που θα ετοιμάσει η Β΄ Λυκείου στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα «Γίνε κι εσύ ραδιοφωνικός παραγωγός». Έγραψαν πρώτα ένα κείμενο προσαρμοσμένο για διαφημιστικό σποτ με ένα αντιαλκοολικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας κάποιες πληροφορίες που αποκόμισαν από τη μέχρι τώρα έρευνά τους. Το πλαισίωσαν με μουσική, (την οποία στο ένα σποτ τα ίδια τα παιδιά έπαιξαν και τραγούδησαν!) και το ηχογράφησαν σαν σωστοί επαγγελματίες!!!
Επιδιώκεται με αυτή τη δράση να εφαρμόσουν πληροφορίες τις οποίες αποκόμισαν από την έρευνά τους ενημερώνοντας τη σχολική και ευρύτερη κοινότητα και να νιώσουν ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες.
 
Τα ηχητικά μηνύματα για να είναι δυνατόν να "ανέβουν" στο blog τα μετέτρεψα σε βίντεο βάζοντας κάποιες φωτογραφίες και εργασίες των παιδιών.
 
1ο μήνυμα:
 
 
 
2ο μήνυμα
 

Καρφοπούλου Μάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)

ΘΕΜΑ: «Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)» Σας γνωρίζουμε ότι στον Ελληνικό Γεω...