Ηχητικό μήνυμα-διαφημιστικό ραδιοφωνικό σποτ για το αλκοόλ από το Α3

Οι μαθητές του Α3 του ΓΕΛ Αρναίας στο μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας με θέμα "Πίνω και γλεντώ... μα ποτέ δεν οδηγώ!" δημιούργησαν μεταξύ άλλων και δύο Ηχητικά μηνύματα-διαφημιστικά ραδιοφωνικά σποτ.

Με τη βοήθεια του προγράμματος Audacity ηχογράφήσαν ένα ηχητικό μήνυμα για μία ραδιοφωνική εκπομπή. Το σποτ θα ενσωματωθεί στην εκπομπή που θα ετοιμάσει η Β΄ Λυκείου στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα «Γίνε κι εσύ ραδιοφωνικός παραγωγός». Έγραψαν πρώτα ένα κείμενο προσαρμοσμένο για διαφημιστικό σποτ με ένα αντιαλκοολικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας κάποιες πληροφορίες που αποκόμισαν από τη μέχρι τώρα έρευνά τους. Το πλαισίωσαν με μουσική, (την οποία στο ένα σποτ τα ίδια τα παιδιά έπαιξαν και τραγούδησαν!) και το ηχογράφησαν σαν σωστοί επαγγελματίες!!!
Επιδιώκεται με αυτή τη δράση να εφαρμόσουν πληροφορίες τις οποίες αποκόμισαν από την έρευνά τους ενημερώνοντας τη σχολική και ευρύτερη κοινότητα και να νιώσουν ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες.
 
Τα ηχητικά μηνύματα για να είναι δυνατόν να "ανέβουν" στο blog τα μετέτρεψα σε βίντεο βάζοντας κάποιες φωτογραφίες και εργασίες των παιδιών.
 
1ο μήνυμα:
 
 
 
2ο μήνυμα
 

Καρφοπούλου Μάρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολείων του δήμου Αριστοτέλη

Θεατρικό με θέμα τις σχέσεις των 2 φύλων

Συμμετοχή στην 6η Μαθητική Περιβαλλοντική Συνάντηση «Η πόλη που ονειρεύομαι!»