Παρουσιάσεις Ερευνητικών Εργασιών 2015Στις 12 Μαΐου 2015 παρουσιάστηκαν οι Ερευνητικές Εργασίες με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ.Καρφοπούλου, με θέμα τις διαφυλικές σχέσεις και τις εξαρτήσεις στο σχολείο παρουσία των σχολικών συμβούλων κ.Πάλλα και κ.Γεωργιάδη και της υπεύθυνης Γραφείου Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν.Χαλκιδικής κ.Παπαδοπούλου.


Οι παρουσιάσεις διήρκησαν σχεδόν όλη την ημέρα και τα παιδιά δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα το τμήμα Α1 παρουσίασε το project με θέμα "X-art-ήσεις". Τα παιδιά μέσω προβολής power point ενημέρωσαν το κοινό για τον εθισμό στο αλκοόλ, το τσιγάρο, τα ναρκωτικά και το διαδίκτυο.Η ομάδα "Ποταθλητές" μετά την παρουσίαση του power point έδειξε το διαφημιστικό σποτ που δημιούργησε κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.


σύνδεσμος youtube

Έπειτα η ομάδα "50-50" παρουσίασε σε προβολή ένα πείραμα σχετικά με την επίδραση του καπνίσματος στους πνεύμονες, καθώς και μία αφίσα με θέμα "Όχι στο κάπνισμα-Ναι στη ζωή".


Η ομάδα "Αντι-Drugons" μέσω ενός δρώμενου αφηγήθηκαν αληθινές μαρτυρίες ναρκωμανών.

 Η  Ομάδα "Black Jack" έπαιξε ένα μικρό θεατρικό με θέμα τον εθισμό στο διαδίκτυο.
 
Στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα "What about sex?" και τις διαφυλικές σχέσεις οι μαθητές του τμήματος Α3  μέσω των power point έδωσαν στο κοινό πληροφορίες σχετικά με την ανατομία και την υγειινή του ανθρωπίνου σώματος, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τα μέσα αντισύλληψης.

Στη συνέχεια η ομάδα "Sexολόγοι" πρόβαλαν την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν με τίτλο "Με ή χωρίς προφυλακτικό".
Η ομάδα "Greek Lovers" πρόβαλαν το ρεπορτάζ "Ομοφυλοφιλία" που βιντεοσκόπησαν. Η ομάδα "Project in Love"  πρόβαλαν το ρεπορτάζ που δημιούργησαν με τίτλο "Προκατάληψη και διαφυλικές σχέσεις των εφήβων".


Στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα "Safe sex" και τις διαφυλικές σχέσεις οι μαθητές του τμήματος Α2 μέσω των power point έδωσαν στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τα μέσα αντισύλληψης.
 
 Έπειτα η ομάδα "Pretty Little Lovers" πρόβαλαν το διαφημιστικό σποτ που δημιούργησαν με θέμα την προφύλαξη. Η ομάδα "Sex Symbol" πρόβαλαν την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν με τίτλο "Προφυλάξου". Η ομάδα "Sexy Team"  πρόβαλαν το ρεπορτάζ που δημιούργησαν με τίτλο "Πρόωρη σεξουαλική ζωή".Την επόμενη και τελευταία ημέρα του διδακτικού έτους απολαύσαμε μία μικρή συναυλία με πρωταγωνιστές μαθητές του Λυκείου μας και διοργανωτή τον εκπαιδευτικό κ.Παππά...


  

...και αρχίζει η εξεταστική περίοδος! Καλή επιτυχία στα παιδιά!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολείων του δήμου Αριστοτέλη

Θεατρικό με θέμα τις σχέσεις των 2 φύλων

Συμμετοχή στην 6η Μαθητική Περιβαλλοντική Συνάντηση «Η πόλη που ονειρεύομαι!»