Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Συνέντευξη μαθητών από επαγγελματίες



Το σχολείο μας στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας " στην Γ' Λυκείου
Προοπτικές σπουδών και επαγγέλματος με βάση τα ενδιαφέροντα του μαθητή" αξιοποίησε την πλατφόρμα επαγγελματικών μεντόρων "TheTippingPoint" και πραγματοποίησε δύο τηλεδιασκέψεις με δύο επαγγελματίες, την κ.Φωτεινή Βαλεόντη και τον κ.Κολοκοτσά.
 
Ως απόφοιτη πληροφορικής, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, επαγγελματική εμπειρία και ως ιδρύτρια του Useum LtD, η κ.Βαλεόντη και ως Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ ο κ.Κολοκοτσάς ενημέρωσαν τα παιδιά γύρω από θέματα σπουδών, επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αλλά και συνθηκών διαμονής στο εξωτερικό. Απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών και τους βοήθησαν να λύσουν τις απορίες τους και να πληροφορηθούν κατάλληλα για το μέλλον τους.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα θετικές. 



 
Η συνεργασία μας με το ΚΕΣΥΠ Πολυγύρου και με τον κ.Κουτσάκα είναι συνεχής και εποικοδομητική. Μας επισκέφθηκε, ενημέρωσε τα παιδιά και βοήθησε στην έρευνά τους γύρω από τις μελλοντικές σπουδές τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)

ΘΕΜΑ: «Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)» Σας γνωρίζουμε ότι στον Ελληνικό Γεω...