Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ολοκλήρωση πρακτικής άσκησης φοιτήτριας

 Ο κύκλος έκλεισε! Η πραγματοποίηση της πρώτης πρακτικής άσκησης φοιτήτριας στο σχολείο μας ολοκληρώθηκε! Η αγαπημένη μας Δήμητρα Μυλωνά, απόφοιτη του σχολείου μας και τελειόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο σχολείο μας, στο σχολείο φοίτησής της από το Φεβρουάριο του 2021. 

Η χαρά και η συγκίνηση μεγάλη. Η παρουσία της, η συνεργασία της στη διαχείριση παιδαγωγικών θεμάτων, οι προτάσεις της, η διακριτικότητά της, το ειλικρινές ενδιαφέρον της είναι κάποιες από τις πτυχές της που την χαρακτήρισαν κατά την παραμονή της και την εργασία της στο σχολείο. Η συνεχής διάθεσή της να βοηθήσει και το  χαμόγελό της έδωσαν στην καθημερινότητά μας μια επιπλέον ευχάριστη νότα!

Από την άλλη, θεωρούμε ότι  η Δήμητρα αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, τόσο στη διαχείριση ιδιαίτερων καταστάσεων και  στην επικοινωνία με ολόκληρη την κοινότητα του σχολείου, όσο και σε τεχνοκρατικά θέματα και θέματα διοίκησης της μονάδας.

Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα στην επαγγελματική της σταδιοδρομία και στη ζωή της!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...