Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Εθελοντική αιμοδοσία

 Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Λύκειο Αρναίας. Κινητό συνεργείο αιμοδοσίας από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής από τις 9:30 μέχρι τις 13:00 δέχτηκε πλήθος αιμοδοτών μαθητών, μαθητριών, μελών των Σ.Δ. των σχολείων, γονέων, πολιτών. Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας αφού επιτεύχθηκε και ξεπεράστηκε ο στόχος των 30 φιαλών αίματος και η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την κορύφωση των δραστηριοτήτων στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα τον Εθελοντισμό που λαμβάνει χώρα φέτος σε ομάδα μαθητών/τριών της Β΄και Γ΄Λυκείου. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία και για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών. Για την αποτελεσματική πορεία του προγράμματος και την επίτευξη των στόχων οι υπεύθυνοι κ. Μαλανδρή, κ. Μπίνιος και κ. Γιαννούση ήρθαν σε επαφή με αρμόδιους φορείς και με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Χαλκιδικής. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, ακόμα κι αυτούς που για ποικίλους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα, τη Διεύθυνση και το Σ.Δ. του Επαγγελματικού Λυκείου και ευελπιστούμε στην ετήσια καθιέρωση της διοργάνωσης αυτής. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...