Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ενημερωτική εκδήλωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ενημερωτική εκδήλωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές/τριες της Γ΄ και της Β' Λυκείου. 

Προσκεκλημένος εισηγητής στην εκδήλωση ο απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αρναίας Πλευρίτης Αθανάσιος με καταγωγή από το Γεροπλάτανο. 

Ο κ. Πλευρίτης, απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πολυτεχνείο TU Delft της Ολλανδίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Αεροδιαστημικής, προσφέρθηκε να ενημερώσει τους υποψήφιους/τις υποψήφιες φοιτητές/τριες για το πρόγραμμα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές του προπτυχιακού τμήματος που φοίτησε.



Ωστόσο σημαντική υπήρξε η συμβολή του στη μεταφορά του φοιτητικού κλίματος, στον τρόπο ζωής, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ένας νέος φοιτητής μέσα από την προσωπική του εμπειρία! 













Τον ευχαριστούμε θερμά για την εισήγησή του. Είναι μεγάλη η ευχαρίστηση και η συγκίνηση όλων μας όταν παλαιοί-ες μας μαθητές-τριες επιστρέφουν στο σχολείο μας με την ιδιότητα του εισηγητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...