Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Κλικ, Προστάτευσε τις πινακίδες της Αρναίας!

Το σχολείο μας και συγκεκριμένα το τμήμα Α1 με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Καρφοπούλου Μάρα συμμετέχει στο Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!». Το δίκτυο αυτό έχει σκοπό να στρέψει τη ματιά των μαθητών σε ό,τι είναι αναγκαίο να προστατευθεί στην πόλη ή την περιοχή τους, να τους ευαισθητοποιήσει και να τους παροτρύνει στην ανάληψη ενεργού δράσης, αξιοποιώντας την τέχνη της φωτογραφίας. 


Οι μαθητές κλήθηκαν να ερευνήσουν και να αποφασίσουν ποιο στοιχείο του περιβάλλοντός τους απειλείται και να αναλάβουν δράση φωτογραφίζοντάς το και προστατεύοντάς το.
Οι μαθητές του ΓΕΛ Αρναίας αποφάσισαν να προστατεύσουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Αρναίας μέσα από τις πινακίδες της! 
Φωτογράφισαν, παρατήρησαν, έδρασαν...
Σαν δράση κατασκεύασαν μία παραδοσιακή ξύλινη πινακίδα για το Σύλλογο Γυναικών Αρναίας.
Συμμετείχαν στην Έκθεση φωτογραφίας που έλαβε χώρα από τις 2-30/5/2018 και στην στην τελική εκδήλωση του δικτύου με παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος  


το πόστερ με τις φωτογραφίες των παιδιών
 Το σχολείο έλαβε μέρος στην έκθεση φωτογραφίας και στο διαγωνισμό με φωτογραφίες των μαθητών Γιώργου Θεοδωρούδη, Αγραγγέλου Δέσποινας και Γκότση Μαρίας.
Διακρίθηκε μάλιστα και μία φωτογραφία με έπαινο στον Γιώργο Θεοδωρούδη.
το πόστερ με τις φωτογραφίες
στην έκθεση φωτογραφίας
στην παρουσίαση της δράσης του προγράμματος



Γιώργου Θεοδωρούδη

Γκότση Μαρίας

Δέσποινας Αγραγγέλου

Θεοδωρούδη Γιώργου

Γκότση Μαρίας

Γκότση Μαρίας



Μπράβο σε όλους τους μαθητές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)

ΘΕΜΑ: «Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  (πρώην Δ.Ι.ΕΚ.)» Σας γνωρίζουμε ότι στον Ελληνικό Γεω...