Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Επισκέψεις ειδκών στο σχολείο.

Επίσκεψη αστυνόμου

Στις 22/1/2019 επισκέφθηκε το σχολείο μας ένας αστυνόμος στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής εργασίας με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση.

Ενημέρωσε τα παιδιά για τους κινδύνους οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, τα τροχαία ατυχήματα που σχετίζονται με αυτό, για το αλκοτέστ και για τη εφαρμογή του νόμου.




Επίσκεψη ψυχολόγου 

Η ψυχολόγος κ.Συντάκη Έλενα μας επισκέφθηκε για να ενημερώσει μαθητές της Γ' Λύκείου για το επάγγελμα του ψυχολόγου. Έκανε μία πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση και απάντησε σε απορίες των παιδιών.

Επίσκεψη ιατρού

Η γιατρός κ.Δραγασάκη ήρθε στις 19/3/2019 και πραγματοποίησε το πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής υγείας "ΣΜΝ". Ενημέρωσε τους μαθητές του τμήματος Β2 για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας με σχετικό θέμα. Επίσης 'εδωσε χρήσιμες πληροφορίες σε μαθητές που ενδιαφέρονται για το επάγγελμα του γιατρού.

 Σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με επαγγελματίες

Συνδεθήκαμε και πήραμε συνέντευξη από δύο οικονομολόγους, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά της Γ Λυκείου για το επάγγελμα του ασφαλιστή, του λογιστή,του οικονομικού διευθυντή, κ.α. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Μπλέσιο Βασίλειο για το χρόνο που διέθεσε και το ενδιαφέρον που έδειξε στους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...