Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Γιορτινές ευχές και φιλανθρωπικό έργο

 Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων για το 2022, εντός και εκτός του σχολείου επικράτησε η γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Τα παιδιά της Γ' Λυκείου ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αρναίας και είπανε τα κάλαντα, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Πρώτα όμως ξεκίνησαν από τα γραφεία της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων.




Κατόπιν κατευθύνθηκαν στη Μητρόπολη όπου συνάντησαν αντιπροσωπεία μαθητών/τριών μαζί με τον κ. Κυριαφίνη και την κ. Νένου και παρέδωσαν κούτες με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο για τις ανάγκες του Γηροκομείου.













Εκεί, τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος που με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση άκουσε τα κάλαντα και δέχτηκε τη δωρεά των  μαθητών/τριών.  Ο ίδιος επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τη Διευθύντρια του Λυκείου και μετέφερε τις θερμότερες ευχές του και τις ευχαριστίες του, τόσο στο Σύλλογο Διδασκόντων, όσο και στα παιδιά και τους γονείς τους!

Κι εμείς με τη σειρά μας, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές! 
Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος. 
Υγεία, Αγάπη, Δύναμη, Επιμονή και Όρεξη για Ζωή!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...