Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί γονείς, 

αύριο  Πέμπτη 28/9 στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού η ημέρα θα αφιερωθεί σε αθλητικές δραστηριότητες, οπότε οι μαθητές καλό είναι να έχουν μια αλλαξιά ρούχα μαζί τους προκειμένου να μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτές. 


Την Παρασκευή 29/9 κατά την ώρα της πρωινής συγκέντρωσης και προσευχής θα μας επισκεφθεί και θα ευλογήσει τα παιδιά μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κος κος Θεόκλητος. Για το σκοπό αυτό παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν εγκαίρως στην πρωινή προσευχή με ευπρεπή και κατάλληλη για την περίσταση ενδυμασία.

Επίσης οι γονείς των μαθητών της Α ' Λυκείου προσκαλούνται σε ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση τη Δευτέρα 2/10 στις 12.30 με το Διευθυντή και τους Συμβούλους Σχολικής Ζωής όπου,  μεταξύ άλλων, θα τους γίνει παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Λυκείου και θα διευκρινιστούν ζητήματα συμμετοχής τους στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...