Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 - Προ Απόκριας!

 Η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη εκπλήξεις! Μετά από τρία χρόνια περιορισμών στις μετακινήσεις μας και τις συναναστροφές μας, στην καθημερινότητά μας και στις επιλογές έκφρασής μας, στην αλληλεπίδραση και το συναισθηματικό μας διάλογο, φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριές μας πριν την κορύφωση των εορτών της αποκριάς και στο χρόνο της τρίωρης συνέλευσης που αιτήθηκαν από τη διεύθυνση του σχολείου, ετοίμασαν μια καταπληκτική γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και χαρούμενα συναισθήματα!

Οι απόκριες αποτελούν τις ιδανικές μέρες για σάτιρα, έτσι και τα παιδιά του σχολείου τίμησαν τη σάτιρα και την κωμωδία με τον καλύτερο τρόπο: υποδύθηκαν σε ένα σύντομο αλλά ευρηματικό θεατρικό σκετς "μια ημέρα στο γραφείο των καθηγητών μας"! Οι ερμηνείες τους πολύ πετυχημένες καθώς η παρατηρητικότητα των παιδιών είναι διαρκής και τεταμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τουλάχιστον όσον αφορά στιγμιότυπα που μπορεί να τους τραβούν την προσοχή και να τους διασκεδάζουν. Οι καθηγητές/τριες του σχολείου απόλαυσαν την υποκριτική των παιδιών και μοιράστηκαν το γέλιο με όλους τους μαθητές/τριες.













Εξέχουσα όμως ήταν και η ιδέα των καρναβαλιών - ανταγωνιστικών ομάδων Ομάδων Προσανατολισμού της Γ' Λυκείου! 

Ιέρειες και μούσες της αρχαιότητας των Ανθρωπιστικών Σπουδών ενάντια στους τολμηρούς επιστήμονες των Θετικών Σπουδών που δεν πτοούνται από τις εκρήξεις των ραδιενεργών στοιχείων στα εργαστήρια. 

Ταπεινά βιολογικά στοιχεία, αζωτούχες βάσεις DNA, χλωρίδα και πανίδα των Σπουδών Υγείας και Ζωής, ενάντια στους ψυχρούς και αποφασισμένους για την επιτυχία χρηματιστές των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής!

















Οι καθηγητές και καθηγήτριες διασκέδασαν με τα παιδιά σε ένα ευχάριστο κλίμα με μουσική και χορό. Και του χρόνου!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...