Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου διοργανώθηκε στο σχολείο μας εορταστική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της ελληνικής αντίστασης στον κατακτητή. 

Της γιορτής προηγήθηκε η ανακοίνωση της σημαιοφόρου και των παραστατών, ενώ απονεμήθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία των αριστούχων μαθητών και μαθητριών του σχολικού έτους 2022-2023 από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Καθηγητών του Λυκείου.





Ακολούθησε η γιορτή. Η άρτια διοργάνωσή της με πλούσιο υλικό και με μια εξαιρετική ομάδα συμμετεχόντων μαθητών και μαθητριών μας μετέφερε στα ιστορικά γεγονότα της εποχής και ταυτόχρονα μας συγκίνησε με τις μελωδίες και τα τραγούδια που υμνούν τον ηρωισμό και την τόλμη των αγωνιστών.









Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στο εξαιρετικό μουσικό σχήμα που συνόδευσε όλα τα δρώμενα της γιορτής και κυρίως στις συντονίστριες καθηγήτριες κ. Καλαϊτζή Γεωργία και κ. Παπαγιαννάκη Άννα.

                                    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...