Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών

 Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών/τριών της Α' Λυκείου. Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τσιλιβερδής Δημήτριος καλωσόρισε τους γονείς και τους ενημέρωσε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, τον εσωτερικό κανονισμό, τις κείμενες νομοθεσίες που αφορούν τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου. Παράλληλα παρουσιάστηκαν στους γονείς οι Σύμβουλοι Σχολικής Ζωής κ. Κυριαφίνης και κ. Λαλιώτου όπου έργο τους είναι να συμβουλεύουν, να καθοδηγούν και να ενημερώνουν μαθητές, γονείς και κηδεμόνες σε θέματα παιδαγωγικής αντιμετώπισης ζητημάτων σε τομείς που απασχολούν τη σχολική μονάδα.

Επιπρόσθετα, έγινε πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή υποψηφιοτήτων στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η προσέλευση των γονέων υπήρξε ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ στο τέλος συζητήθηκαν απορίες και προβληματισμοί.






Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου με τους γονείς των μαθητών/τριών των τάξεων Β και Γ. Στην τελευταία, δόθηκε έμφαση στη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών/τριών στην Γ' θμια Εκπαίδευση και στις επιλογές μετά το Λύκειο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...