Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Αποστολή ειδών στους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές συμπολίτες μας

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και σχολικών ειδών στους μαθητές και συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν από την πρωτοφανή θεομηνία στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο νομό Καρδίτσας. Η αποστολή μας πρόκειται να ενισχύσει τις ανάγκες των μαθητών/τριών, και όχι μόνο, του ΕΕΚ- ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων Καρδίτσας.

Η ανταπόκριση των  μαθητών/τριών αλλά και ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ήταν ενθαρρυντική και συγκινητική. Η προσφορά υπήρξε γενναιόδωρη σε ποσότητα και ποικιλία ειδών. Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική κατάσταση και των ειδών ένδυσης. 



Η επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας έγκειται τόσο στις προσπάθειες επικοινωνίας του Διευθυντή κ. Τσιλιβερδή με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των πληγέντων περιοχών, όσο και στην ενσυναίσθηση, και τα αγαστά αισθήματα του εθελοντισμού, της αλληλοβοήθειας και της αγάπης για το συνάνθρωπο όλων των συμμετεχόντων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Αριστοτέλη για τη μεταφορά των δεμάτων στο ΚΤΕΛ Αρναίας με δημοτικό όχημα και στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής όπου διασφάλισε αφιλοκερδώς τη μεταφορά των ειδών στον προορισμό τους.



Τέλος, σας ευχαριστούμε όλους σας από καρδιάς για την ευαισθησία σας και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την πράξη αγάπης!

Περισσότερα, εδώ: https://gelarnaias.blogspot.com/2023/09/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...