Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Πρόσκληση Ημερίδας Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 Πρόσκληση Ημερίδας  Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Γνωριμία με τις Ειδικότητες ΕΠΑ.Λ. της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών».

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με το 1ο ΠΕ.ΚΕ.Σ. και τα ΕΠΑ.Λ. της Διεύθυνσης μας: 15ο Θεσσαλονίκης και 1ο Επανομής, διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο:«Γνωριμία με τις Ειδικότητες ΕΠΑ.Λ. της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών» την Πέμπτη (26-5-2022, 10.00-12.00), με σκοπό την ενημέρωση Μαθητών/τριων για το πλαίσιο λειτουργίας των παραπάνω ειδικοτήτων, το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές κ.α.

Η Ημερίδα αποτελεί παράλληλη δράση Σ.Ε.Π. της «Εβδομάδας Μετάβασης από το Γυμνάσιο στο Λύκειο» που δρομολόγησε η Διεύθυνσή μας (9-13/5/2022)και αφορά Μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου, των Σ.Δ.Ε, αλλά και Μαθητές/τριες της Α` Λυκείουπου ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γιατις παραπάνω ειδικότητες του ΕΠΑ.Λ. που λειτουργούν αποκλειστικά στην Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης,ώστε να ενισχυθεί η αυτογνωσία τους ως προς τις διεξόδους μετά το Γυμνάσιο αλλά και ως προς τη δυνατότητα αλλαγής Λυκείου μετά την Α` τάξη.

 Ως εκ τούτου, σας αποστέλλουμε την ηλεκτρονική πρόσκληση(webex) του Υπευθύνου Σ.Ε.Π. της Διεύθυνσής μας για την παρακολούθησης της Ημερίδας:

 Webinartopic: Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης Σ.Ε.Π. - 1ο ΠΕ.ΚΕ.Σ. - ΕΠΑ.Λ.: 15ο & 1ο Επανομής

 Date and time: Thursday, May 26, 2022 9:50 am | (UTC+03:00) Athens, Bucharest

 Join lin https://minedu-secondary.webex.com/minedu-secondary/j.php?MTID=m157917193308c2968efb69d8a22d304f

 Webinarnumber: 2672 326 8895

 ο οποίος παρακαλούμε να αποσταλεί έγκαιρα δια των Δ.Δ.Ε. σε Γυμνάσια, Σ.Δ.Ε. και Λύκεια.

Ο Συντονιστής ΠΕ82 του 1ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. καθώς και ο υπεύθυνος Σ.Ε.Π. της Διεύθυνσης μας, είναι στη διάθεση των σχολικών Μονάδων που ενδιαφέρονται για περαιτέρω  πληροφορίες σχετικά με την διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο: «Γνωριμία με τις Ειδικότητες ΕΠΑ.Λ. της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ημερίδας.

 

 

                                       Η  Διευθύντρια   της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

 

                                                  Δρ. Ζωή Βαζούρα  ΠΕ02- Φιλόλογος

 

 




 

 

 

 

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...