Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ενημερωτική εκδήλωση για τη Δωρεά του Μυελού των Οστών

 Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς, το σχολείο μας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τη Δωρεά του Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 στην αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη, στο Δημοτικό κατάστημα Αρναίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μέσα από την έγκυρη πληροφόρηση και η κατάλυση φόβων και αναστολών που προκύπτουν από ελλιπή πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση. Επιμέρους ενημερωτικοί στόχοι: α) ποιες ασθένειες αντιμετωπίζονται, β) ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο, γ) ποια η διαδικασία ένταξης στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.




Πηγή φωτογραφίας: https://www.xarisezoi.gr/ti-einai/ 
Σύνδεσμος "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ": https://oramaelpidas.gr/el/home/

Σας προσκαλούμε όλους στην υπέροχη αυτή εκδήλωση 
που για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Δήμο μας.

Συντονιστές δράσης Γενικού Λυκείου Αρναίας "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ": κ. Μαλανδρή Στέλλα-Βιολόγος, κ. Γιαννούση Ευγενία-Μαθηματικός, κ. Μπίνιος Αλέξανδρς-Φυσικός, κ. Χρήστου Δημήτριος-Φιλόλογος, κ. Λέττα Ελένη-Πληροφορικής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...