Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Τελετή αποφοίτησης της Γ' τάξης

 Το Σάββατο 15 Ιουνίου, μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών /μαθητριών της Γ' τάξης του σχολείου μας σε παραθαλάσσιο κέντρο στο Στρατώνι. Τη διοργάνωση της τελετής ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πορεία των  μαθητών στην τριετή φοίτησή τους στο λύκειο. Γιορτές, εκδηλώσεις, εκδρομές, φιλίες, παρέες, πληθώρα συναισθημάτων και συγκινήσεων.

Οι παρευρισκόμενοι καθηγητές, απευθυνόμενοι στα παιδιά, μετέφεραν την αγάπη τους και τις θερμές ευχές τους για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.





Στα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα αποφοίτησης και αναμνηστικά μπλουζάκια σχεδιασμένα από τη μαθήτρια Σάρρου Αθηνά. 

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και τη ζωή τους, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να υπερνικούν τους φόβους και τις αμφιβολίες τους και να προχωρούν μπροστά, να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι άνθρωποι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους!

Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε!

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την υπέροχη διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινή συνεδρίαση των Συλλόγων Διδασκόντων των συστεγαζόμενων Λυκείων Αρναίας

Σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Συλλόγων Διδασκόντων των δύο συστεγαζόμενων πλέον λυκείων (Γενικού και Επ...