Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη και Ευχές από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο

 

Σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, εισπράξαμε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση από την επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ἱερισσοῦ, Ἁγίου Ὄρους καί Ἀρδαμερίου
Θεοκλήτου μετά της συνοδείας του, τον Αρχιμανδρίτη π. Δωρόθεο Ζέρβα και τον κ. Χρήστου Δημήτριο, εκπαιδευτικό του Λυκείου μας προσωρινά αποσπασμένο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. 
Ο Σεβασμιότατος αφού συζήτησε και κατέθεσε τις ευχές του στη Διεύθυνση του σχολείου, στο Σύλλογο Διδασκόντων αλλά και στους παρευρισκόμενους-νες μαθητές/τριες, μας επιφύλλαξε σειρά εκπλήξεων: 
  • Μοίρασε στους/στις  εκπαιδευτικούς την έκδοση της εξαιρετικής του έρευνας με τίτλο "Η συμβολή της τοπικής εκκλησίας Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στον ξεσηκωμό του '21" καθώς και ημερολόγια-εορτολόγια της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.
  • Εξασφάλισε αντίτυπα ημερολογίων για να μοιραστούν σε όλους τους μαθητές/τις μαθήτριες του σχολείου μας
  • Προσέφερε δωρεά έναν βιντεοπροβολέα για τον εμπλουτισμό της τεχνολογικής υποδομής του σχολείου και την διευκόλυνση της διδασκαλίας.
Ευχαριστούμε θερμά για την έκφραση της αγάπης του και έμπρακτα και ευχόμαστε στον ίδιο αλλά και σε όλους τους ιερείς και τους διοικητικούς υπαλλήλους της Μητρόπολης Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη!




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...