Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 Μία καταπληκτική γιορτή επιφύλασσαν σήμερα η διοργανώτρια καθηγήτρια της σημερινής εκδήλωσης κ. Αλεξάνδρα Μαδεντσίδου, ο κ. Κυριαφίνης που υποστήριξε την προετοιμασία της και βέβαια  πλήθος συντελεστών- μαθητών - μαθητριών!

Με το χρονικό των ιστορικών γεγονότων να καθορίζουν τη ροή της γιορτής, οι μουσικές, οι μελωδίες αλλά και το θεατρικό στο δεύτερο μέρος της γιορτής σφράγισαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση μέσα από την οποία τα συναισθήματα, η γνώση αλλά και το κωμικό στοιχείο που επιστρατεύθηκε κατά τη διάρκεια του θεατρικού, συνετέλεσαν στην απόδοση της πρέπουσας σοβαρότητας, στην ενεργοποίηση των συναισθημάτων, στην υπενθύμιση της σειράς των γεγονότων και τέλος στη δημιουργία ενός ιδιαίτερα ευχάριστου κλίματος που βοήθησε το σύνολο των μαθητών/τριών να παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον. 

Αναφέρουμε ότι στο θεατρικό συμμετείχαν παιδιά σε διάφορες θέσεις κλειδιά πέραν της βασικής ομάδας των ηθοποιών: σκηνικά, χειρισμός ψηφιακών μέσων, μακιγιάζ, σκηνοθεσία, ενδυμασία). Εξέχουσα παρουσία στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο κ. Κυριαφίνης, καθηγητής του σχολείου μας και υποδιευθυντής!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στην μουσική ομάδα όπου με τις μουσικές, τις μελωδίες και τις αγγελικές τους φωνές μας ζωντάνεψαν εικόνες και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες-συμμετέχουσες και ιδιαίτερα τους διοργανωτές καθηγητές κ. Μαδεντσίδου και κ. Κυριαφίνη.

Επίσης, κατά παράδοση, στη σημερινη γιορτή έγινε η παράδοση της σημαίας, ο ορισμός παραστατών από τις τρεις τάξεις του σχολείου. Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών/τριών της περσινής χρονιάς. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία, προκοπή, ευτυχία και αγάπη.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...