Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Εκπαιδευτικές επισκέψεις - Προγράμματα του Κ.Π.Ε. Αρναίας

Είμαστε από τα τυχερά σχολεία που σε λίγα λεπτά μπορούμε να επισκεφτούμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της περιοχής μας και να παρακολουθήσουμε - συμμετέχουμε στα ενδιαφέροντα προγράμματά του.

Έτσι, σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2023 είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε  σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Αρναίας με τις ακόλουθες ομάδες μαθητών-εκπαιδευτικών:

1. Γ΄Λυκείου, Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών, συνοδοί καθηγητές κ. Νένου, κ. Καλαϊτζή, κ. Τουράνη στο πρόγραμμα "Μες τα στενά σοκάκια της Αρναίας".

2. Γ' Λυκείου, Ομάδα Θετικών Σπουδών, Σπουδών Υγείας, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, συνοδοί καθηγητές κ. Μπίνιος, κ. Λέττα, κ. Μαλανδρή, κ. Γιαννούση στο πρόγραμμα "Μέλι, τροφή βασιλισσών".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα στα οποία συμμετείχαμε είχαν πολυδιάστατη παρουσίαση και συμπεριέλαβαν διάφορους άξονες: γνωστικό-επιστημονικό, επιχειρηματικό-εμπορικό, πολιτισμικό-θρησκευτικό, λαογραφικό-παραδοσιακό και βέβαια παιχνιδο-δράσεις και βιωματικές δράσεις που ενέτειναν το ενδιαφέρον του μαθητικού κοινού!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνοδούς εκπαιδευτικούς της παιδαγωγικής ομάδας του ΚΠΕ κ. Μπίνιου Ευαγγελία και κ. Αραμπατζή Δημήτριο για την υπέροχη ξενάγηση και την μετάδοση των πολύτιμων γνώσεών τους με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο! 




Στο λαογραφικό μουσείο






Στο εργαστήριο






Γευσιγνωσία 




Στο εμπορικό κατάστημα


Στον Άγιο Στέφανο


γατούλης!












Παιγνιδογρίφοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...