Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Έκδοση κωδικού ασφαλείας για υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου


 

Από τη Δευτέρα  19 Ιουνίου ξεκινάει η έκδοση διαδικασίας έκδοσης κωδικού για τη χρήση της εφαρμογής των μηχανογραφικών. Η προθεσμία έκδοσης κωδικού ασφαλείας είναι η 30η Ιουνίου.

Ο κωδικός εκδίδεται παρουσία του ενδιαφερόμενου και είναι αυστηρά προσωπικός. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας του άμεσα ενδιαφερομένου μπορεί να έρχεται εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τον ίδιο/την ίδια για την έκδοση του κωδικού.

Ποιοι υποχρεούνται σε έκδοση κωδικού:

  • ·       Οι απόφοιτοι του σχολικού έτους 2022-2023 οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή και τμήματα Δημοσίων Ι.Ε.Κ.
  • ·       Οι απόφοιτοι του σχολικού έτους 2022-2023 οι οποίοι ΔΕΝ συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τμήματα Δημοσίων Ι.Ε.Κ. (Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο).
  • ·       Παλαιοί απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • ·       Οι απόφοιτοι παρελθόντων ετών (των δύο τελευταίων) που δεν συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και επιθυμούν να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους για τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το 10% των θέσεων.

Για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου θα υπάρξει νέα ειδοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας.


Περισσότερα εδώ: https://www.minedu.gov.gr/news/55743-16-06-23-dimiourgia-kodikoy-asfaleias-ypopsifion-gel-kai-epal-gia-tin-ypovoli-mixanografikoy-deltiou-m-d-gia-eisagogi-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-kai-parallilou-mixanografikoy-deltiou-p-m-d-gia-eisagogi-se-dimosia-iek-etous-2023 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...