Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση αποφοίτησης

 Την Κυριακή 18 Ιουνίου διοργανώθηκε εκδήλωση αποφοίτησης από τους απόφοιτους του σχολείου μας και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε παραλιακή τοποθεσία στο Στρατώνι. Η βραδιά ήταν γεμάτη χαρά, συγκίνηση, αναμνήσεις αλλά και συναισθήματα πλημμυρισμένα από αγάπη. Οι ευχές όλων μας για την πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων των νέων αποφοίτων αιωρούνταν στην υπέροχη βραδινή αύρα. Άλλη μια τριετία πέρασε, άλλη μια τριετία μεγαλώσαμε μαζί και με αυτά τα παιδιά και τώρα τα αποχαιρετούμε...  Τα αποχαιρετούμε από το φυσικό χώρο του σχολείου και τα κρατούμε στην καρδιά μας όπως όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες που έζησαν μαζί μας κατά την φοίτησή τους στο σχολείο μας.

Να είστε καλά, να κυνηγάτε τα όνειρά σας, να μην πάψετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, να μην πάψετε να εμπιστεύεστε και να αγαπάτε τους ανθρώπους. Να έχετε καλή  σταδιοδρομία στις σπουδές σας, όσοι από εσάς επιλέξετε να σπουδάσετε και καλή σταδιοδρομία ζωής ό,τι και να κάνετε! Μην ξεχνάτε σε αυτό που κάνετε να είστε καλοί, αν όχι οι καλύτεροι και πρώτα απ' όλα να είστε άνθρωποι!

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την όμορφη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για τις όμορφες αναμνήσεις που μας χάρισαν!

Καλό καλοκαίρι!




Παρακολουθώντας το φωτογραφικό άλμπουμ της φοίτησής τους στο λύκειο!


Πυροτεχνήματα!











Ήρθε η ώρα να πετάξετε, για τα επόμενα κεφάλαια της ζωής σας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διδακτική επίσκεψη της Γ' Λυκείου σε επιλεγμένα τμήματα του Α.Π.Θ.

 Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τελειόφοιτων μαθητών μας και υποψήφιων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσ...