Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η έκθεση φωτογραφίας "Χαμογελούσε η θάλασσα και το βουνό θωρούσε" 2022-2023 στα πολιτιστικά του Δήμου Αριστοτέλη

 Μετά την επιτυχημένη διαγωνιστική διοργάνωση "Χαμογελούσε η θάλασσα και το βουνό θωρούσε" κατά την οποία μαθητές/τριες αλλά και εκπαιδευτικού του σχολείου μας συμμετείχαν με τα φωτογραφικά τους έργα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023, η συλλογή των φωτογραφιών ταξίδεψε, εκτέθηκε, κόσμησε και εμπλούτισε πολιτιστικά και τα δρώμενα του Νεοχωρίου στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού και του ευρύτερου Δήμου Αριστοτέλη.

Συγκεκριμένα, τα έργα αναρτήθηκαν στον εξωτερικό χώρο του παραδοσιακού πέτρινου παλαιού σχολείου (γραφεία κοινότητας χωριού) και οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν γνώριμα και άγνωστα τοπία από την καλλιτεχνική ματιά των συμμετεχόντων κάποιοι από τους οποίους είναι κάτοικοι Νεοχωρίου!

Τα φωτογραφικά έργα εκτέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Ιουλίου 2023.

Ευελπιστούμε και τη νέα σχολική χρονιά να διοργανωθεί και πάλι ο διαγωνισμός φωτογραφίας και να ταξιδέψει σε περισσότερες εκδηλώσεις του Δήμου μας!








Περισσότερα για το δρώμενο κατά τη διάρκεια της χρονιάς εδώ:

http://gelarnaias.blogspot.com/2022/10/blog-post_11.html

http://gelarnaias.blogspot.com/2023/05/blog-post_57.html

http://gelarnaias.blogspot.com/2023/05/blog-post_56.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...