Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή του Επαγγελματικού Λυκείου

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι σημειώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID σε μαθητή του Επαγγελματικού λυκείου ο οποίος διαμένει και μετακινείται από το Στρατώνι.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ το οποίο και ακολουθήθηκε από τους αρμόδιους φορείς και τη σχολική μονάδα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής εξέδωσε απόφαση που αφορά και τους/τις μαθητές/ μαθήτριες που αποτελούν επαφές του παραπάνω μαθητή κατά τη μεταφορά τους στα μαθητικά λεωφορεία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 7164/14-10-2020 απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και όσον αφορά τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας, από 14-10-2020 μέχρι και 27-10-2020 αποφασίζεται αποχή των μαθητών/τριών από τη σχολική τάξη που χρησιμοποιούν το ίδιο μαθητικό λεωφορείο, δηλαδή στην περίπτωσή μας το δρομολόγιο «Στρατώνι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Νεοχώρι, Παλαιοχώρι».

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα οι διαμένοντες στα παραπάνω χωριά οι οποίοι μετακινούνται με μαθητικό λεωφορείο θα απέχουν από τα μαθήματα του σχολείου έως και 27/10.

Οι υπόλοιποι-πες μαθητές-τριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο.

Για τους μαθητές/τις μαθήτριες που θα παραμείνουν στο σπίτι τους θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά τα ηλεκτρονικά σας ταχυδρομεία!

 

Ευχαριστούμε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...