Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου

 Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, είχαμε τη χαρά  να δεχτούμε στο σχολείο μας τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο καθώς και εκλεκτούς διακόνους π. Νικόλαο και π. Νικόδημο της Μητρόπολής μας.






Κατά τη διάρκεια της πρωινής συγκέντρωσης και μετά το πέρας της προσευχής, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για το ήθος στη ζωή τους, την αγάπη για τη  μάθηση, την αξία της επιστήμης και της γνώσης συμπορευόμενων με το Θεό, την αγάπη και την αναγνώριση του αγώνα των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.

Κατόπιν εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για καλή σχολική χρονιά και επιτυχία στους τελειόφοιτους/στις τελειόφοιτες μαθητές και μαθήτριες.



Ο Μητροπολίτης εξέφρασε για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη του δωρίζοντας στο σχολείο τεχνολογικό εξοπλισμό, δύο εκτυπωτές laser για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών ενώ διένειμε στους εκπαιδευτικούς το ημερολόγιο- εορτολόγιο του έτους 2024, έκδοση της Μητρόπολής μας.

Ο Διευθυντής κ. Τσιλιβερδής Δημήτριος επέδωσε στον Μητροπολίτη προσωπικό δώρο-αντίδωρο ως έκφραση ευγνωμοσύνης και εκτίμησης.






Τέλος, ο Σεβασμιώτατος και οι ιερείς μας τίμησαν με την παρουσία τους στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων όπου δέχτηκαν κεράσματα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχές για το Πάσχα!

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αρναίας "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος" σας εύχονται   Καλή Αν...