Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Ημέρα Επαγγελματιών - Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας - Γ' Λυκείου

 Στο αποκορύφωμα των δράσεων στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας αλλά και της γενικότερης πολιτικής για έγκυρη ενημέρωση στον επαγγελματικό προσανατολισμό και προσανατολισμό σπουδών  των μαθητών/τριών του Γενικού Λυκείου Αρναίας, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου η Ημέρα των Επαγγελματιών για τους/τις τελοιόφοιτους/τες μαθητές/τριες. Μια φιλόδοξη εκδήλωση που απαίτησε πολύχρονη προετοιμασία σε διάφορα επίπεδα.

Πέραν της Διευθύντριας κ. Λέττα, στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι καθηγητές/τριες κ. Μαλανδρή, κ. Πλιάτσικας, κ. Νανάκη, κ. Καραγεωργάκη.

Οραματιστήκαμε αυτήν την εκδήλωση ώστε να περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους και προϋποθέσεις υλοποίησης αλλά και επίδρασης. Οι προσκεκλημένοι μας, διακεκριμένοι επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, είναι όλοι απόφοιτοι του σχολείου μας. Κάθισαν στα ίδια θρανία που κάθονται και οι τελειόφοιτοί μας, έζησαν τις ίδιες χαρές, τις ίδιες αγωνίες, σπούδασαν, δούλεψαν, διακρίθηκαν για το ήθος τους, εξελίχθηκαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Στην πλειοψηφία τους μαθητές/τριες που πέρασαν από τις τάξεις στις οποίες διδάξαμε δέχτηκαν με περισσή χαρά και ενθουσιασμό την πρόσκληση και πρόκληση που τους θέσαμε. 

Η εκδήλωση λειτούργησε σε τέσσερις θεματικές ζώνες, όσες και οι Ομάδες Προσανατολισμού της Γ' λυκείου, και σε τέσσερις χρονικές ζώνες από τη δεύτερη μέχρι την πέμπτη διδακτική ώρα. Στους/στις μαθητές/τριες κάθε Ο.Π. παρουσιάστηκαν τέσσερις επαγγελματίες/απόφοιτοι-τες του ΓΕΛ Αρναίας. Οι αναμενόμενοι στόχοι επιτεύχθηκαν και περιλάμβαναν την παρουσίαση κάθε επαγγελματία, την προσωπική τους σπουδαστική πορεία, τις επαγγελματικές και εργασιακές προκλήσεις, ευκαιρίες, δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τέλος την αλληλεπίδραση με τα παιδιά με επίλυση αποριών και προβληματισμών.

Οι παλαιοί μας μαθητές/παλαιές μας μαθήτριες μπήκαν για λίγο στη θέση του εισηγητή-διδάσκοντα απέναντι σε ένα απαιτητικό κοινό και σε σύντομο χρονικό διάστημα υιοθέτησαν το ρόλο που τους ανατέθηκε επιτυχώς!

Η μέρα, σκάλωνε συνέχεια σε θύμισες, χαρές και συγκινήσεις και για εμάς και για τους παλαιούς/ες μας μαθητές/τριες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ



ΚΥΡΙΑΦΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Στανό Χαλκιδικής. Αποφοίτησε το έτος 2006 από το Ενιαίο Λύκειο Αρναίας πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Κατέστη πτυχιούχος τον Μάρτιο του έτους 2011, ολοκλήρωσε την άσκησή της  και τον Μάρτιο του 2013 έγινε δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Το 2016 προήχθη σε δικηγόρο παρ’ Εφέταις. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη και από τον Σεπτέμβριο του 2021 διατηρεί  γραφείο και στην Αρναία. Στα 10 χρόνια μάχιμης δικηγορίας έχει αναλάβει υποθέσεις  Αστικού, Ποινικού, Εμπορικού, Εργατικού και Διοικητικού Δικαίου ενώ εξειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο (Οικογενειακό, Εμπράγματο, Κληρονομικό και Ενοχικό). Εκπροσωπεί δικαστικά και εξώδικα τόσο φυσικά πρόσωπα όσοκαι εταιρείες και σωματεία, έχει εκπροσωπήσει εντολείς της σε πολλά δικαστήρια της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας  και διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών (δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς κλπ).






ΜΑΛΑΜΑΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ειδικός παιδαγωγός κλάδου ΠΕ71, απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Ε.Κ.Π.). Προϋπηρεσία στο δημόσιο τομέα: Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε Τμήματα Ένταξης, σε Παράλληλη Στήριξη, σε Ειδικά σχολεία. Προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα: Περιπτώσεις ΔΕΠΥ, δυσλεξίας, αυτισμού, άσπεργκερ, προβλημάτων συμπεριφοράς και νοητικής υστέρησης, ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, αλαλίας, προβλημάτων πρόσληψης και έκφρασης λόγου, κινητικών προβλημάτων με οστεοπόρωση και επιληψία.




ΟΡΟΪΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1992 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το ΓΕΛ Αρναίας Χαλκιδικής το 2010, όπου και πέρασε στο τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ. Ολοκληρώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές, πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων στο ίδιο τμήμα και ειδικεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική. Την περίοδο 2018-2022 εργάστηκε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή της Ηπείρου με αντικείμενο την ψυχολογική υποστήριξη των διαμενόντων μέσω ατομικών και ομαδικών παρεμβάσεων. Από τον Οκτώβριο εργάζεται ως Ψυχολόγος σε ΕΠΑΛ της Θεσπρωτίας (Παραμυθιάς και Φιλιατών). . Κύρια ενδιαφέροντα της είναι οι φεμινιστικές και έμφυλες προσεγγίσεις στην ψυχολογία και οι ομαδικές παρεμβάσεις.




ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κατάγεται από τα Ριζά Χαλκιδικής και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αρναίας το 2009. Εισήχθη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία το 2013. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών της, πραγματοποίησε την Πρακτική Άσκηση στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΑΜΘ και στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Νομού Ροδόπης. Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές το 2018, στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο το «Ποινικό Δίκαιο και Θεραπευτική Διαχείριση των Εξαρτήσεων». Εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός με συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου από το 2013. Εργάστηκε σε προγράμματα διαφόρων Δήμων της χώρας (Βοήθεια στο Σπίτι,  Τμήμα Πρόνοιας, Κέντρο Κοινότητας, Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών). Επιπλέον εργάστηκε, ως αναπληρώτρια σε δομές εκπαίδευσης ειδικής αγωγής, ενώ τα τελευταία τέσσερα έτη εργάζεται στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Χαλκιδικής. Έχει λάβει πιστοποιήσεις σε θεματικές σχετικές με την ψυχολογία, την κοινωνιολογία, την  παιδαγωγική, τη γνώση γραφής BRAILLE, την ψυχική υγεία, τις εξαρτήσεις κ.α. ενώ έχει κάνει δημοσιεύσεις στο επιστημονικό περιοδικό ψυχιατρικής «Εγκέφαλος» αφιερωμένο στα δικαιώματα των Ψυχικά Ασθενών. 




 

ΒΡΑΣΤΑΜΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης σε μελετητικά γραφεία σε εργασίες πεδίου και σε έργα Κτηματογράφησης. Έχει συμμετάσχει στην ομάδα ερευνητών που πραγματοποιεί μετρήσεις Κυκλοφοριακού Φόρτου και Σύνθεσης Κυκλοφορίας με αυτόματους μετρητές στα πλαίσια του έργου "Μελέτη Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης". Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Παλαιόχωρα, παρέχοντας υπηρεσίες τοπογράφου μηχανικού σε θέματα Κτηματολογίου, Δασικών Χαρτών, Διαχείρισης και Μεταβιβάσεων Ακινήτων, Μελετών και Κατασκευών Ιδιωτικών Έργων.




ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεοχώρι Χαλκιδικής. Μετά την αποφοίτηση του από το Ενιαίο Λύκειο Αρναίας, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε σε διάφορες θέσεις, όπως σερβιτόρος, εργάτης οικοδομικών έργων και υπάλληλος παντοπωλείου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και τον Αύγουστο του 2016 ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως πολιτικός μηχανικός, ανοίγοντας το δικό του τεχνικό γραφείο. Το 2018 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, ενώ τον Απρίλιο του 2021 ξεκίνησε να εργάζεται ως software developer σε πολυεθνική εταιρεία, θέση που διατήρησε μέχρι τον Μάιο του 2022. Έκτοτε επέστρεψε στο Νεοχώρι Χαλκιδικής, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως  πολιτικός μηχανικός.



ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος ΓΕΛ Αρναίας, Πτυχιούχος Μηχανικός Οχημάτων και Διπλωματούχος Μηχανολόγος Mηχανικός ΑΠΘ με εξειδίκευση σε θέματα παραγωγής και χρήσης της ενέργειας. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνος εργαστηρίου σε εργαστήριο περιβαλλοντικών μετρήσεων στην βιομηχανία. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε εργαστήριο του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου, ως μηχανικός σε εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης κτιρίων καθώς και ως υπεύθυνος συνεργείου σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Επίσης διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο καθώς και μια τουριστική επιχείρηση.



ΠΕΥΚΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ – ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Χημεία με Έμφαση στη Χημική Τεχνολογία» του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.  Aπό τον Μάιο του 2021, μετεκπαιδεύεται στην Λιτή Διαχείριση Παραγωγής (LeanSixSigma).  Είναι  μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών Ελλάδας, της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI). Η εργασιακή και ερευνητική του εμπειρία αγγίζει τα 13 χρόνια στον Τομέα της Βιομηχανικής Επεξεργασίας Μεταλλευμάτων και Ορυκτών (Mining & MetalsIndustry) καθώς και στον Τομέα του Πετρελαίου και Αερίου (Oil&Gas).  Κατέχει θέση Διευθυντή Εργοστασίου Εμπλουτισμού Θειούχων Μεταλλευμάτων ενώ έχει εργαστεί και ως Μηχανικός Παραγωγής, Διευθυντής Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Διευθυντής Έργων Συνεχούς Βελτίωσης της ίδιας εταιρείας. Στον Τομέα της Έρευνας έχει ασχοληθεί με την Καταλυτική Πυρόλυση Βαρέων Κλασμάτων Πετρελαίου στο Ινστιτούτο Τεχνικής Χημικών Διεργασιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και την Ρόφηση/Εκρόφηση του Διοξειδίου του Άνθρακα κατά την Παραγωγή Υδρογόνου από Ατμοαναμόρφωση του Μεθανίου, ενώ έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις ως προπτυχιακός φοιτητής στο Εργαστήριο Πετροχημικής Τεχνολογίας. 





ΚΙΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ

Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Αρναίας το 2005 όποτε και εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2009 πραγματοποιώντας την πρακτική της στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε μικροβιολογική εργαστήριο στη θέση της τεχνολόγου ιατρικών εργαστηρίων. Από το 2018 εργάζεται σε εταιρεία μεταλλευμάτων σε θέση αναλύτριας χημείου.




ΜΠΙΖΙΡΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΎΤΡΙΑ

Μεγάλωσε στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής και αποφοίτησε από το λύκειο Αρναίας το 2007. Έπειτα σπούδασε στο Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών μέχρι το 2012. Έκτοτε ζει και εργάζεταιι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ασχολείται με τον τομέα της παιδιατρικής εργοθεραπείας, με πληθυσμούς ηλικίας από 2 έως 11 ετών. Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο νευρολειτουργικής αναδιοργάνωσης "Padovan" και στην μέθοδο αισθητηριακής ολοκλήρωσης SI. Έχει εκπαιδευτεί επίσης μέσω σεμιναρίων στη δυσγραφία, την όραση σε σχέση με τις μαθησιακές δυσκολίες και την κατασκευή ναρθήκων.





ΨΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Στρατονίκη Χαλκιδικής. Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Αρναίας το 2003. Εισήχθη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την ίδια χρονιά, από όπου και αποφοίτησε το 2008. Το 2008-2009 μετεκπαιδεύθηκε στην Χειρουργική-Μαιευτική-Αναισθησιολογία-Εντατική Θεραπεία-Οφθαλμολογία-Απεικονιστική Διαγνωστική στη Κλινική Ζώων Συντροφιάς του ΑΠΘ. Τη διετία 2009-2011 συνέχισε την εξειδίκευσή του στην Χειρουργική και Ορθοπεδική των Ζώων Συντροφιάς στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών της Χειρουργικής-Μαιευτικής Κλινικής Ζώων Συντροφιάς, ΑΠΘ. Έκτοτε, εργάζεται ως εξειδικευμένος χειρουργός με αποκλειστικό αντικείμενο την Χειρουργική Μαλακών Ιστών, Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική Ζώων Συντροφιάς. Ως εξωτερικός συνεργάτης αναλαμβάνει χειρουργικά περιστατικά σε κτηνιατρεία και κτηνιατρικές κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, παρακολουθεί και συμμετέχει με διαλέξεις σε κτηνιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ συμμετέχει ενεργά και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, στο εξωτερικό, με σκοπό την εκπαίδευσή του, στις πιο σύγχρονες τεχνικές στην Χειρουργική του Σκύλου και της Γάτας. 




 

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ – ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Αποφοίτησε από το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (BSc) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Έχει μετεκπαιδευτεί στην Εργαστηριακή Γενετική με κατεύθυνση την Εφαρμογή και Ερμηνεία Γενετικών Εξετάσεων, στις Eφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας, και στην Γενετική Συμβουλευτική, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).Τελεί Μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «Εξατομικευμένη Ιατρική-Personalised Medicine». Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ). Έχει εργαστεί σε εργαστήρια Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής με προσανατολισμό την πρόληψη και την διάγνωση νόσου και την εξατομικευμένη προσέγγιση μέσω μοριακών μεθόδων.

Η κ. Πετρίδου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί για λόγους υγείας.

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΥΠΟΠΥΡΑΓΟΣ

Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Αρναίας το 1993, ενώ εισήχθη στην Πυροσβεστική Ακαδημία το 1998 κατόπιν σχετικής προκήρυξης. Το 2021 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Πυροσβεστική Ακαδημία – Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικής ενώ το 2015 εισήχθη στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού -  Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2020.  Από το 2002 υπηρετεί σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού Χαλκιδικής (Πολύγυρου, Σταγίρων-Ακάνθου) ενώ από το 2022 υπηρετεί στο Π.Κ. Αρναίας με καθήκοντα προϊσταμένου και τον βαθμό του Ανθυποπυραγού.




ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Απόφοιτος τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών. Ειδικότητα Ποδόσφαιρος (κάτοχος διπλώματος UEFA C). Έχει εργασθεί ως γυμναστής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (μέρος της πρακτικής του άσκησης) ενώ προπονεί ποδοσφαιρικές ομάδες των Ακαδημιών του Απόλλωνα Αρναίας (U8, U10, U12) καθώς και την ανδρική ομάδα του ίδιου αθλητικού συλλόγου.




ΛΙΟΤΗΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. Στο ίδιο ίδρυμα εκπαίδευσης, ειδίκευση και μεταπτυχιακός τίτλος στην Επιστήμη των Δεδομένων (Data Sience). Επιλογή για πρακτική εκπαίδευση στα εργαστήρια της CERN (σύστημα διαχείρισης συστήματος κατανεμημένων δεδομένων ATLAS). Από το 2017 εργάζεται σε θέσεις  Μηχανικού Λογισμικού και προϊσταμένης τμήματος ανάπτυξης λογισμικού (machine learning - AI) σε πολυεθνικές εταιρείες. Ιδιαίτερες γνώσεις: Web Development:  XML, HTML, CSS, Javascript, AJAX
Databases MySQL, MongoDB, Jena TDB
Servers:  Fuseki, Red Hat Enterprise Linux Server, Tomcat, JBOSS
Programming Languages: JAVA, C, C++, Scala, Bash scripting, Python
Software tools and frameworks: Tensorflow, Apache Spark, Django, Hadoop MapReduce, Spring, Android Developer Tools.




ΜΑΤΖΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αρναίας το 2010. Στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε το 2015 στη κατεύθυνση της οικονομικής των επιχειρήσεων. Έπειτα εργάστηκε στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Αριστοτέλη για ένα χρόνο. Αμέσως μετά συνέχισε της μεταπτυχιακές σπουδές του επιλέγοντας το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδικότητα τη λογιστική όπου και αποφοίτησε το Δεκέμβριο του 2020 ενώ παράλληλα ξεκίνησε να δουλεύει ως υπάλληλος λογιστικού γραφείου μέχρι και σήμερα.




Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον...














Ομάδα μαθητών αλλά κυρίως μαθητριών της Γ΄ λυκείου βοήθησαν στην ετοιμασία αναμνηστικών για τους επισκέπτες - εισηγητές







Στο τέλος των εισηγήσεων δόθηκαν στους αγαπημένους μας και τις αγαπημένες μας προσκεκλημένους/νες αναμνηστικά δωράκια, μυρωδάτα φυτά και μυρωδάτα λόγια μέσα από την καρδιά μας με πολλή αγάπη και εκτίμηση.













Για όσους είχανε την πολυτέλεια του χρόνου χαρήκαμε για λίγο παραπάνω την παρουσία τους με χαλαρή κουβεντούλα.






Η εκδήλωσή μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όλους τους συναδέλφους που υποστήριξαν την προετοιμασία και πραγματοποίησή της. Ευχόμαστε οι τελειόφοιτοί μας να είναι οι αυριανοί επιτυχημένοι επαγγελματίες που θα επιστρέψουν στο σχολείο τους ως εισηγητές!




















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διδακτική επίσκεψη της Γ' Λυκείου σε επιλεγμένα τμήματα του Α.Π.Θ.

 Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τελειόφοιτων μαθητών μας και υποψήφιων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσ...